Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

torsdag

Allmänt Permalink0
hallåhalllå!
sitter här och laddar med ett äpple innan jag ska plugga fysik. jag har aldrig känt mig så här omotiverad någonsin! har bara skjutit upp och skjutit upp hela tiden så nu har jag hur mycket som helst att läsa till imorgon, mhpff! skolan är väl nästan det enda som jag berättar om här, men det utgör ju en stor del av mitt liv (tyvärr) så det kommer nog att fortsätta så i framtiden, haha!

hade psykologi åtta imorse, det är verkligen en pina att gå upp 06.20. det känns som att man precis har lagt sig och somnat till när man ska upp. vi såg en film på psykologin i tisdags och jag kan verkligen rekommendera den, the beautiful mind, SE DEN! den handlar om en man som verkar leva ett helt normalt liv. men han lider av schizofreni, vilket hans medmännniskor inte lägger märke till för att han har ett så topphemligt jobb. filmen får en vändning när han blir tvångsintagen på psyk, men istället för att inse att han är sjuk så får han för sig att de vill ta in honom för att avbryta hans "topphemliga" arbete. det är tills nu man får se filmen hur hans perspektiv. efter att han har blivit intagen på psyk och man förstår att han har haft hallucinationer och vanföreställningar så får man se det ur andras ögon och man förstår att alla hans kompisar och hans topphemliga arbete bara har varit ett spratt från hans hjärna. huvudpersonen heter john nash, och han gör verkligen rollen bra. "a beautiful mind" är nog den bästa filmen jag har sett faktiskt! både jag & camilla blev helt tagna av filmen, så våra föräldrar ä nu helt less på vårat prat om den, haha! såå, nu blev det ju lite annat prat än om skolan också.


det blev lite tjafs idag, haha, det blir väldigt mycket av den varan när man är två tjejer som måste hålla ställningarna och värderingarna för oss kvinnor när vi umgås med en hel drös killar. jaja, vi avslutade dagen som vänner i alla fall över en glass i solsken! det är faktiskt 19 grader ute nu, helt makalöst! kanske ska det verkligen bli den varmaste sommaren på 150 år (något som jag aldrig tror på, samma visa varje år) ?!? skulle kännas bitter då, när jag nu har sommarjobb under 30juni till 1augusti. en annan sak som också är väldigt irriterande är att jag missar seriepremiären i fotbollen, arghh! känns lite surt.
åååå, nu ska jag ägna min resterande dag åt fysik-helvetet!!! så önska mig lycka till nu,haha!
ha det kanon, ciao
image6
Till top