Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

årets sista dag

Permalink0
Nu stundar det. Årets absolut sista dag ligger för fötterna och jag längtar. Lisa och Mattias kommer hit till Uppsala imorgon för att fira nyår. Det blir ett riktigt bra slut på ett fantastiskt år och en kalasbra start på det nya 2016.

Julen som nyss har passerat har varit otroligt mysig och härlig. Hela familjen inklusive katterna invaderade mamma och pappas hus. Vi paxade källaren tillsammans med Isak. Som på gamla goa tiden låg vi uppe till in på småtimmarna och pratade skit.

Vi har ju såklart tryckt i oss allt vad julens läckerheter har att erbjuda. Några extra kilon känns så värt under julen. Fina julklappar fick jag i år också. En ny Gant-klocka, en stavmixer, ljusstake, pengar, tröja, armband, lite skönhetsprodukter och en hel del annat smått och gott. Verkligen saker som jag behövde! Dem känner mig bra min fina familj.

Vi avslutade julvistelsen med en sväng ut till Skultuna Mässingsbruk följt av ett biobesök. "En man som heter Ove". Se den, både rolig, sorglig och fin på en och samma gång.

Väl hemma i Uppsala igen har vi meckat, eller jag har väl mest assisterad, när Alexander har skruvat upp vår nya snygga Stringhylla. Jag är kär. I Alexander visste ni nog redan, men i den här ljuva skapelsen som numera pryder vår hallvägg! Materiell lycka och ett tunnare konto, men så värt det.

Nu ska vi natta för att orka hålla oss vakna till tolvslaget imorgon kväll! Sweet dreams










Till top