Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

måndag

Allmänt Permalink1
Shit, aldrig har jag väl sovit så här länge?!? Vaknade halv två. Fast det är i och för sig inte så konstigt med tanke på att jag har jobbat stängning tre nätter i rad, fre, lör och sön. Så att somna vid 3-4 tre kvällar i rad tär ju på en. Men nu när det är morgon för mig så är det mörkt ute, och alla andra ska typ äta middag snart.

Mycket annat än jobb har väl inte hänt i helgen då. Har ju sovit till ett, och börjat fyra, så det har ju inte varit mycket tid över till annat. Däremot har jag druckit årets första glögg! Och så har jag varit ute och kört mitt i natten på vägarna för att hämta min lillebror hos en kompis, och min älskade för att sova hos mig. Så den natten somnade vi väl fyra. Nej, nu gäller det att vända tillbaka på dygnet igen tycker jag. Särskilt då jag börjar klockan åtta imorgon. Kommer ju knappast bli lätt att somna ikväll.

Något väldigt härligt jag har insett är att jag är helt ledig helgen som kommer. Inte något jobb så långt ögat når. Så då blir det fram med flaskorna kan jag lova...

Nej, nu ska jag äta frukost/lunch/middag.
Puss mina godingar ♥
Till top