Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

måndag

Allmänt Permalink0
Hur skönt har det aldrig känts att skolan börjar igen efter sommaren? För hela grejen är att jag har slutat skolan så allt vad skola heter ligger väldigt långt bort ifrån mig nu.

Sedan min lilla uppdatering om STHLM har jag jobbat natt nästan varje kväll. Jag har fixat massa hemma, myst med min prins och träffat kompisar.

Igårkväll kom Lisa förbi mig lite spontant efter maten. Vi tog med oss kaffe, ljus och svängde iväg med bilen för att mysa och prata lite. Vi kom hem vid halv tolv eftersom att Lisa skulle upp och jobba idag. Sista veckan  för henne nu, och sedan åker hon till Parga. Jag skulle gärna vilja åka med som handbagage!

Hemma väntade min älskling så vi kikade lite på film, pratade och somnade sedan. Stackaren, vi somnade halv tre och han skulle upp sex för att jobba. Så han åkte iväg och jag sov vidare. Helt plötsligt vaknar jag senare på dagen av att någon kommer nersmygande till mig. Frukost på sängen av min prins som hade kommit förbi mig efter jobbet. En sådan liten sötnos han är.

Nu ska jag städa mitt rum, sortera skolböcker och anteckningar från ungefär sju år tillbaka i tiden. Blä! Efter det ska jag jobba stängning igen... skönt med OB i alla fall.
Puss ♥
Till top