Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

tisdag

Allmänt Permalink1
Aj, aj, aj! Vaknade upp med ont i halsen. Förbannat också, jag som skulle börja träna på riktigt nu. Skulle ju bara springa 5 kilometer igår för att se så det var okej efter min sjuka. Men tydligen inte! Det dröjer väl en månad till nu innan jag kan börja träna igen... fet lagom till studenten, grattis!

Haha, nu var jag lite pessimistisk. Dagen har faktiskt varit bra! Jag fick träffa alla mina roliga vänner, och jordens underbaraste kille som jag har saknat så!

Det hände väl inte så mycket idag, med undantag för att jag och Camilla jobbade häcken av oss efter skolan. Vi skrev klart hela loggboken, och började fixa massa annat med projektet. Härliga puckar! Imorgon har vi möte med en aktieexpert som är en riktig hejare på aktier. Han har inget jobb utan försöjer sig på att handla med aktier.

Efter det gick jag, Camilla och Johan på stan. Johan bjöd två fattiga flickor på varsin pasta på Vivaldi. Krösus sork kan man tala om där! Men supersnällt av honom var det. Det mättade min urhungrade mage, och gjorde att jag fick energi till att införskaffa ett par strumpbyxor. De är supercoola. Svarta på framsidan, och beiga på baksidan. Nu fattas bara ett par high heels som jag behöver. Mina förra gick förbaskat nog sönder på krogen, #&/(6#*#&9¤/65.

Nu hade jag tänkt mig att filosofera lite eftersom att jag har prov på just det ämnet på torsdag. Så Puss på er ♥
Till top