Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

tisdag

Allmänt Permalink1
Sitter här med nylackade klor och försöker att inte kleta rosa nagellack på tangenterna. Tisdag idag, och som alltid är det lika med vilodag i min träningskalender. Jag både älskar och hatar tisdagar för det. Älskar gör jag för att jag har tid att titta på tv, måla naglarna, fixa med lite dittan och dattan och bara mysa. Hatar gör jag för att jag känner mig som en fetknopp som bara går hemma och inte ens tar en kvällspromenad för att få andas lite frisk luft. Men det är väl nyttigt med en träningsfri dag i veckan i guess.

Idag har det varit skola för hela slanten. Duktig kände jag mig som åt i skolan trots att mina classmates prackade på att vi skulle äta ute. Men min ekonomi träter mer än aldrig förr så det gäller att hålla hårt i slantarna. Jag har även fört över pengar från mitt uttagskonto till mitt sparkonto via säkerhetsdosan som jag fått från banken, känn på den du, nu är jag bra vuxen va? Så nu ska min ekonomi ordna upp sig nu när jag har investerat i höststövlar, kappa, jeans, halsduk, vantar, kofta och lite bra bastoppar. Nu är det inget mer som jag behöver ( för denna gång) så jag ska lägga undan lite av studiebidraget varje månad. Det kommer att bli kanon!

Idag har jag och Camilla pratat och diskuterat med vår lärare om projektarbetet. Vi ska tjäna ihop pengar som vi sedan ska investera i aktier. Låter enkelt, men vi måste prata med rådgivare hos banker, jämföra och sätta oss in i allt vad aktiekunskap heter. Ska bli krångligt men väldigt nyttigt och intressant. Just nu råder ju som sagt en väldig obalans i världsekonomin så våra aktier kommer med all säkerhet inte att gå upp så väldigt mycket, men det är ju även nu man ska investera i aktier när det är så billigt på marknaden, så vi får se hur det går.

Nu har jag inte tid att sitta här mer, har redan spillt tid på OTH tidigare idag, och det är ju även säsongspremiär för Desperate Housewives som måste ses. Därför blir det till att ägna tiden åt biologi den närmaste timman fram till programmet startar, och timmarna efter det också.. s u c k !

Puss och kram ♥


jag saknar våra kvällar ! ta mig tillbaka, tack.
Till top