Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

plikten kallar

Allmänt Permalink0
måndag

god eftermiddag på er!

stunden är kommen, då sitter man här då, på schenker där jag ska spendera mina närmaste 5 veckor. trodde aldrig jag skulle orka pallra mig upp imorse. klockan ringde halv sju och det kändes som att jag precis hade somnat när det var dags att vakna. som en zombie åt jag en tallrik fil med flingor för att sedan göra mig iordning. eftersom att jag och pappa är på samma ställe så fick vi tog bilen. men efter denna vecka har han semester, så då blir det att trampa ut hit på cykel ensam. och jag kan slå vad om att det kommer att bli regn varje dag då, haha, skulle inte förvåna mig ett dugg!

idag har jag suttit med sofia, som ska lära upp mig, så jag har medlyssnat på hur jag ska prata och agera i telefon. sedan har jag registrerat massa reklamationer, satt in i pärmar, och nu sitter jag, eller SKA sitta och skriva massa vägbeskrivningar till chafförerna. nu undrar ni väl hur det kan komma sig, jag som har sämst lokalsinne och är glad över att jag ens hittar hem. det funkar, för till hjälp har jag ett program som jag kan kolla på och läsa rakt av.

förutom det blir det ett himla springande till toaletterna, för det finns en kaffeautomat här, och det har blivit ett par koppar redan. plus att jag har förbannat ont i halsen, så jag hinkar litervis med vatten.

ett plus med att jobba idag är väl ändå vädret! när jag tittar ut här över hälla så är det grått, trist och så himla typiskt "svensk sommar" som det kan bli. med jämna mellanrum kommer det störtskurar så det blir som små sjöar här uatnför där lastbilarna parkerar. tur att det regnar idag, annars hade jag bara fått ångest av att sitta inne när solen strålar och men vill bara ut,ut,ut och sola.

nej nu ska jag väl fortsätta med mina vägbeskrivningar, men först en caffe latte,
pussåkram
Till top