Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

måndag

Allmänt Permalink0
Nu sitter jag här efter att ha tillbringat en hel dag ute på ön Jungfrun med mamma, pappa och min käreste. Vi åkte ut i morse med båten och har sedan solat och badat där i massor.

Det var tungt att ta sig upp när pappa väckte oss i morse. Anledningen kommer jag till, måste bara ta början först. Jag, Isak & Alexander skulle ner till stan för, som vi trodde, gå på Cityfestivalen. Det var ju då stängt insåg vi, så vi cyklade istället till Kajen´s fik där vi åt glass. Ett samtal från Alexanders bror kom och vi mötte upp han och hans kompis vid Sjökrogen där de åt och vi tog lite att dricka. Vi ville inte avrunda kvällen där, så för att hitta något ställe som var öppet cyklade vi stan runt och hittade till slut Oliver Twist. Mycket mysigt när vi satt där och pratade, lyssnade på musik och drack gott. Ska dessutom tillägga att jag blev bjuden på allt jag intog den kvällen. 4 cider och en Bailey, inte illa minsann. Jag har lite flow nu vad det gäller bjudningar känner jag.

Vi kom inte hem förrän tre, och somnade vi fyra någon gång. Så det var lite trögt att bli väckt tidigt förstår ni. Nu är jag verkligen helt slut i kroppen. Jag har varit värsta bitchen nu efter fotbollsträningen, klagat, varit sur och envisats alldeles för mycket. Men nu har jag lugnat ner mig igen som tur är för dem i min omgivning.

Nu ska vi fika och sen blir det en kubbrunda här ute med the Jungfru-crew. Puss ♥
Till top