Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

lördag natt

Allmänt Permalink0
ojoj, nu värker fötterna enormt! först och främst eftersom att jag hade pumps på mig hela kvällen igår, och inte blev det bättre av att jag har jobbat idag från 14-23. har bara gått och stått hela dagen. lugnt på jobbet till en början, men sen vid åtta kom nåra som hade bokat bord, och jag skulle servera. springa hit och dit, servera förrätt, varmrätt, efterrätt, kaffe och konjak. människorna var så jäkla sega, restaurangen stänger ju egentligen 22, men de satt där, lite små lulliga, och sjöng sånger och drack. vid elva tvingade vi dem att betala så att vi kunde stänga och åka hem.
pjuuh vilken hård dag!

ska bli underbart skönt att solbada ute på en ö i mälaren imorrn. och så fixar man ju brännan till skolavslutningen samtidigt också. nej, nu ska jag sova, somnade inte förräns halv fyra igår, eller i morse var det ju.

skriver några rader om gårdagskvällen: lisa kom till mig vid sex, och så sminkade vi oss, åt mat, tog några drinkar och fixade håret. vi lämnade mitt hus vid åtta, och så cyklade vi till skiljebo. haha, vi och våra cyklar alltså. vi var framme vid halv nio, no hurry eftersom att vi gärna ville vara fräscha och slippa svettattacker. vi blev bjudna på fördrink, och sen blev det tårta och kaffe. presentöppning, och eftersom att de var ett par så fick de lite småsnuskigheter: penisavgjutning i choklad, candybra, candystring och en barbara. sen fick de lite smycken också. efter fika och presentöppning tog festen sin fart. fast själv spenderade jag nästan hela kvällen utanför lokalen, haha! framåt 2 nån gång när de flesta hade gått hem spelade vi våghals.

några deckade, andra fann en trygg famn hos det andra könet att luta sig emot, utan att vi märkte nåt, haha, isolerade från omvärlden i det lilla rummet var vi. men framåt 3 började de sista röra på sig, och stackars akoth och henrik fick torka spyor ( uääck, nåt jag aldrig skulle göra). så jag, lisa, david, johan och wille gick också. jag och lisa skulle precis cykla, men då hängde david på eftersom att han bor vid mig. han skjutsade mig på min cykel, och det var typ det värsta som hänt. jag hade ju klänning på mig, och den var så tunn att pakethållaren var som knivsnitt mot mina lår, ajajaj, jag höll fullkomligt på att dö i varenda gupp. men vi kom i alla fall hem oskadda, och då väntade sängen... något den gör nu också!
buena noche
Till top