Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

torsdag

Allmänt Permalink0
Klockan ringde åtta i morse. Jag snoozade alldeles för många gånger för att inte behöva stressa. En dusch, frukost, sedan gjorde jag i ordning mig och vi lämnade trygga hemmet vid tio. Jag körde dit och hem, och trots att jag har körkort så sitter mamma och lägger dit små varningar och kommentarer under hela resan. Förstår att det fortfarande känns som övningskörning för henne trots att jag har haft körkort i ett halvår.

Igår jobbade jag ett minipass från elva till två. Därefter åkte jag hem, städade huset, fixade mitt rum som såg värre ut än vad Småland såg ut efter orkanen Gudrun. Men lika fort slängs kläderna på en hög i fåtöljen, och golvet blir som ett enda stort avlastningsbord där allt bara dimper ner som tar sig in på mitt rum.

Vi har även köpt en ny tv hem. För er som inte redan vet det ska jag förklara att jag aldrig har tittat på tv. Inget gör mig mer rastlös än att sitta i en soffa och titta på tv. Tv har aldrig roat mig, någonsin. Klart jag har mina favoritprogram som Greys Anatomy och Desperate Housewives, det funkar med entimmesprogram. Filmer däremot kan jag verkligen inte titta på själv. Jag har ingen ro till det och det kryper i benen. Lite halvknäppt! Men nu har vi alltså köpt en ny LCD-tv. 40 tum. Först impulsköpte pappa en 42 tums, men mamma blev visst illamående av storleken, så vi bytte ner oss lite. Men sjukt mycket bättre än vår förra, haha. Så nu trivs jag lite bättre i tv-soffan än innan.

Från tv:en till dagens shopping då. Jag köpte en stickad klänning, svarta strumpbyxor, en kjol och solglajer till sommaren. Jag hittade mycket fint, men fick verkligen fråga mig själv varje gång "Vill jag ha detta halsband eller en resa till Australien?". Det funkade...ganska bra i alla fall.

Nu är jag så himla död i kroppen så att det inte finns någon tröttare. Det blir väldigt tidig sänggång ikväll känner jag.
Puss på er ♥
Till top