Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

JA MÅ HON LEVA!

Allmänt Permalink0
...JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR.. JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR!!!!!

Grattis till mig idag som blir hela 18 år. Fast egentligen är jag inte arton riktigt än, just nu för 18 år sedan låg mor min och stånkade på, och klockan 15.18 så tittade jag ut. Idag blir det släktkalas för hela slanten, och inte alls ovanligt nog får jag det hemskt stressigt as usual. Slutar jobbet fem och gästerna kommer sex. Jisses amalia, jag som ska duscha och tar riktigt god tid på mig där.

Idag vaknade jag upp, liksom varje år, av sång, blommor och paket på sängen. Men jag undrar vem det är som har kommit på att man ska få "tårta på sängen", något som de har med i alla filmer, och det verkar vara en klassiker. Själv har jag aldrig fått tårta på sängen, däremot frukost, lite godare och lite nyttigare.

Oj, jag har ju glömt att rabbla upp lite av det jag fick: en tröja från Gina Tricot, sjal, guldarmband, hårinpackning, schampoo och hårspray, snoddar, en liten flaska Cinzano och min inhemska spritflaska från Turkiet... Oj, glömde liksom den största presenten av de alla: en weekendresa till London med Lisa!!!!!!! Yey, vad kul det ska bli. Shopping i världens största shoppingstad, äta god mat, ta en joggingtur i Hyde Park (något jag har önskat länge nu), gå ut på klubbar och puber... och helt enkelt njuta! Vi är ju båda 18 så vi kommer in överallt. Ska bli en skön avstickare i oktobermörkret, och väldigt passande då det är höstlov också.

Igår var jag förövrigt ute i spåret och svettades igen, sprang femman och körde sedan styrka... kul att benen nu är stumma och känns lika smidiga som två stenblock. Men stark ska jag bli, för jag vill inte få benbrott, svagt skelett eller dö i förtid... men sedan springer jag ju för att jag älskar det helt enkelt. Tänk att något så enkelt som att springa kan göra en hel dag, och gratis är det också, i love it! Jag önskade mig en pulsklocka i 18årspresent så att jag kan se min förbättring, min puls och förbränning... men vem vet, jag kanske får en av släkten senare idag?

Men en tråkig sak med dagen är att jag inte kan följa med mitt älskade fotbollslag på cup i Ungern, buhuuu! JAG VILL VILL VILL följa med juu! På min födelsedag och allt, det hade ju inte kunnat bli bra mycket bättre. Anledningen till att jag inte följer med är att jag åker till Magaluf den 8onde augusti, samma dag som de kommer hem ifrån Ungern. Tyvärr krockar det eftersom att de kommer hem senare än vad mitt plan går, vi åker runt halv sju på morgonen. Jäkla skit också! Men jag lovar er att hålla tummarna så hårt att de vittrar för att ni ska vinna hela cupen, ni är BÄST!

Idag är jag förresten inte ett dugg trött, och det liksom strålar om mig. Det är nästan så att jag vill gå och skrika: "JAG FYLLER ÅR IDAG!". Haha, tänka sig så glad & pigg man kan bli av att fylla år.
Nu stundar det mot en frukost här på jobbet, vi hörs!
Massa grattiskramar och pussar till er *

Till top