Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

torsdag

Australien Permalink0
Två dagar innan jag tar stora klivet ur tonåren. Ingen liten teen längre, nejdå, nu börjar allvaret, om det inte redan har gjort det!

Idag har jag verkligen inte slitit på jobbet. Dött som i graven kändes det, men lite skönt ändå. För lönen ges ju inte ut efter hur effektiv man är utan just mycket man har jobbat. Så jag är bara glad!

Jag är lite...eller det var helt fel ord. Jag är helt upp över öronen nyfiken över vad min älskade kille har hittat på. Han går iväg med datorn och låter mig under inga omständigheter få kika. Han smygåker in till Sydney CBD för att fixa saker och han är hemlighetsfull med allt. Det kryper i kroppen av små bubbliga parasiter som kittlar mina nyfikenehetsnerver. Nu har jag utstått ett par dagar, och imorgon är sista dagen innan det smäller.

En annan rolig sak är att hela familjen Abrahamsson just nu befinner sig ute på olika destinationer. Mor och far Ab har spenderat en vecka i Grekland, närmare bestämt Kissamos. Lillebror super just nu skallen av sig i Magaluf med sina kompisar. Kör på samma sak som jag och mina fyra tjejer gjorde. Festar natten lång till gryningen, sover tre timmar, lapar sol dagen lång och korkar upp på kvällen igen. Medan jag lämnar fotspår här i Australien. Det är endast mina lilla röda hårtuss Mozart som håller kattställning där hemma. "När familjen år borta dansar katten på bordet."

Förresten!! Jag saknar svensk korv. Här har korvarna inget skinn. Dem är liksom sådär Emil-i-Lönneberga-hemmagjorda-stoppade med kött så att dem är mjuka som vattenballonger och sitter ihop på rad. Blä! När jag ändå håller på kan jag ju nämna att jag saknar svenskt kaffe, Arla Mjölk, toapapper som inte smular och gott vatten från kranen.

Nu blir det lite film innan vi ska sova. För imorgon ska vi fira Adam ute med hans kompisar och sen sova tidigt har jag hört eftersom att vi ska upp tidigt på lördag. Och det som gäller då klädsel: finklädd.
Puss ♥
Till top