Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

påsken varar än till våren

Allmänt Permalink0
En korvstroganoff med curry och ananas är ihopkokad, uppäten och La bamba tuggar på i bakgrunden. Förkyld och jävlig unnade jag mig nyss en burk Ben 'n' Jerrys. En sådan fin burk med gudagott innehåll är för mig enbart förknippad med sjukdom. Men det gör hela förkyldheten lite mer glamourös. Min helg har varit så himla fin och fullproppad. Några öl med mina härliga Max-tjejer på fredagen, jobb på lördagen och sedan middag, fläderblomsbubbel och invigning av nya Publik. Söndagen bjöd upp till lunch vid K9, därefter hundutställning vid Rocklunda. En otroligt mixad helg, men fybubblan så mysig på alla sätt och vis!

Hundutställningen var bland det roligaste jag varit på. Inte nog med att jag kunde få utlopp för min bultande kärlek för hundar kunde vi även studera dess ägare vilka var minst lika underhållande som hundarna. Ägarna körde runt med hundbarnvagnar, slet med borstarna i pälsarna för att få det perfekta fluffet, pratade bebisspråk och sprayade tassarna i ett försök att vinna tävlingarna. Män i rosa skjortor som styr barnvagnar med små chihuahuar i var en helt ny syn för mig. Men förbannat roligt!
 
Sedan jag skrev sist har det varit påsk. Den firades traditionsenligt med släkten och en sjuklig mängd ägg. Dagarna efter sprutade det nästan ägg ur öronen på mig. För att kompensera matintaget vid påsk tog sig jag och min nyfunna men inte minst älskvärda vän Isabelle en milslång promenad där vi på hemvägen köpte frukost som vi njöt av på hennes balkong i morgonsolen som gick över i eftermiddagssol. I solen har jag tillbringat mycket tid vilket har gett sig tillkänna av mina avslöjande fräknar mitt i ansiktet. I och med vad man skulle kunna kalla sommarväder har jag druckit mina första glas rosé för i år. Med dunder och brak har jag startat våren, till och med barbent i lördags.

Här får ni ett axplock från Instagram. Från påsken och framåt.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 










 
Till top