Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

hallå vin

Australien Permalink0
Blött hår och min nya klänning sitter på plats. En sväng förbi Hoyts för att se årets Halloween-film. Saw 3D. Nu finns det ingen återvändo. Högt decibel i biosalongen kan jag redan nu säga att jag kommer stå för. Med tanke på att jag nästan inte har någon röst kvar kommer det låta som en kråkflock.

Igår kväll firade vi vår lite försenade tvåårsdag inne i Castle Hill. Vi åt middag och festade sedan hela natten. Vi hade tagit bilen dit. Smidigt när klubben stängde och vi bara kröp in i bilen som stod ett stenkast bort på en parkering. Nya madrassen är nu invigd och vi sov som två klubbade sälar vilket måste vara ett toppbetyg. På morgonen vaknade vi till liv och körde hem. Femstjärnig kväll och en minst lika bra dag. Bakisheten blir 75% mildare om man inte sover så länge. Se och lär!

Dock slog hangovern tillbaka lite kraftigare senare på dagen. Så mitt bland Treo och sängliggande bokade vi två biljetter till Fiji. Paradisön, Bula Bula-ön. Dricka cocosnötsmjölk, bada i turkost hav, kittla fötterna i sanden och bli smekt av den ljumma vinden. 12 dagar med utflykter, boende och tre mål om dagen inkluderat. 2:a februari blir stort.

En annan lustig sak. Vi svenskar är ju inte alltför blyga om hur det ligger till mellan lakanen där hemma. I vissa länder döljer kvinnorna sig i skynken för att inte spegla sexualitet och i andra länder är sex tabu. Så i Sverige är vi ju ganska avslappnade med den där siffran mellan fem och sju. Men jämfört med australiensarna är vi slagna med hästlängder. Jag tror att jag tidigare nämnt att Adam tagit med sig kvinnor in på rummet och att vi därefter hört diverse ljud om nätterna. Nu idag var det dags igen. Grannen Simons tvättmaskin var trasig så han skulle låna vår. Han och hans lilla flört hjälpte hans mamma med att tvätta här. Så mitt i mitt uppskedande av glass i köket störs jag av en massa ljud från tvättstugan. Dem är inte alltför diskreta med sina behov om man säger så. Hehe.


Till top