Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

nytt år, ny start

Allmänt Permalink0
Jag skulle kunna knapra Turkisk peppar till frukost, lunch och middag. Det är så vansinnigt gott! Fyllig laktritssmak blandas med hetta som får det att pärlas på överläppen. Det måste ju slå alla Echinaforce och Kan Jang i världen. För att svettas ut bacillerna har ju alltid fungerat. Det får bli min huskur nu när jag har belönats med ett rivjärn i halsen. Så typiskt. Men vad gör det när jag kryper upp i soffan med min kära familj och min underbara pojkvän framför Antikrundan? Med handen i Turkisk peppar-påsen såklart!

Sedan sist har jag gjort masker, firat nyår, fått en nyårspuss, ätit tapas, knaprat lingongrova med ägg och firat att killen min blivit gubbe. Glömde jag förresten nämna att jag bytt jobb? För det har jag också. Go 2012!














Till top