Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

helgen

Australien Permalink0

Ja ni, midsommar kan väl bara beskrivas med ett ord: GALET!!!

Vi började på Sofias och de andra tjejernas rum, gick till Scubar, drog vidare till Sidebar och avslutade på The Gaff. Vi träffade så sjukt många människor och det var verkligen en kväll i världsklass!

Lördagen började såklart segt så vid tretiden blev det lunch på vårt nya favvishak, sedan gick vi till Sofias hostel för att lämna lite grejer som jag bar i min handväska, och sen gick vi till Hyde Park och mös.

I går så gick vi till Darling Harbour och för att kika runt lite. Det blev lite shopping också, jag köpte en fin stor ring och Koba två t-shirts. Sedan gjorde jag akrylnaglar också!!! Äntligen får jag känna hur det känns med långa naglar, mina som bara går av så fort dem är 3 millimeter. Nu har jag frans manikyr med vit tip på naglarna. Dem är inte så jättelånga, för då kan man ju inte leva, haha. Så jag var helt lyrisk igår över mina fina klor!

Nu håller jag på att ladda upp bilder. Vi hade 400 nya, så jag har försökt att rensa lite, men det var jobbigt så det kommer ett helt gäng med bilder snart. Jag går och äter lunch så länge (läs: nudlar) så är bilderna nog uppe när jag är tillbaka. Sen ska jag gå till hamnen och få lite sun tan.

Puss

Till top