Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

universibruari

Allmänt Permalink0
Jag trodde jag skulle klara mig. Verkligen varenda människa i min omgivning har hostat, nyst och snorat så mycket att det inte lär vara mycket kvar av hjärnsubstansen efter gågna veckor. Jag hade hoppet uppe, drack c-vitamin och proppade zink-tabletter dagligen för att undvika smitta. Men så när alla hade blivit friska började det kittla i nysnerverna på mig. En söndag spenderad i frysen gjorde sitt och förkylningen kom som ett brev på posten. Två dagar med litervis av citron- och ingefäraté gjorde sitt. Nu är jag kryare än någonsin igen.

Senaste veckorna har jag hunnit med en hel del roligheter. Föreläsningar har varvats med svettiga badmintonpass på skolan. Kår-kickoffen där vi var utklädda till Spice Girls var en kväll helt i sin egen klass. Sedan har alla hjärtans dag firats. Oavsett om jag tycker att det är överskattat att hysterishoppa slemmiga geléhjärtan och sliskiga röda rosor finns det ju inget som går upp emot att äta en bit god mat på en trevlig restaurang. Vare sig det är alla hjärtans dag eller inte. Så jag och Alexander hade bokat bord på Peppar Peppar på söndagskvällen för middag. Hjortinnanlår och en flaska rött satt så himla fint!
 
Ett nytt matbord har införskaffats och leveransen kom igår. Nu väntar vi spänt på stolarna som gör att vårt hem är helt komplett...för ett tag.
 
Idag har vi pluggat hemifrån så vi passade på att ta en promenad i det våriga vädret som SMHI utlovat har kommit för att stanna. Nya pass hämtades ut hos polisen och våra Ray Ban's dammades av för första gången i år. Nu i helgen blir det en tripp till Västerås för att gå på årets Frysengala vilket ska bli hejdundrandes kul!

 
 








 
Till top