Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

tisdag

Allmänt Permalink0
Idag har jag varit ledig, från jobbet menar jag då. Däremot har jag haft en massa andra bestyr att ordna med. Klockan tio skulle jag hämta min gamla lilla mormor från Oxbackens sjukhus där hon varit på undersökning. Sedan åkte vi till Ica och handlade, därefter en sväng förbi banken och så hem till henne. Där bjöd hon på fika och vart så himla glad över att jag stannade och kikade på alla hennes brodyrer som hon gjorde på vävskolan som hon gick på förr. Tänka sig så glada gamla blir av att man bara gör så lite som att titta på örngott, brodyrer och dukar.

Efter det åkte jag hem, och nu har jag plockat ur diskmaskinen och hängt tvätt. Kvar är att gå ut med soporna, åka till banken och sedan städa. En riktig hemmafru har jag blivit, haha. Senare ska jag och Alexander åka och vaccinera Mozart och Bellman, så jag har fullt upp idag.

Igår var jag och mamma på något smyckesparty hos hennes kompis kompis. I en sjukt stor villa på Blåsbo, värd minst 8 miljoner, visade hon som bodde där upp egendesignade smycken och sjalar. Så där gick vi runt och kikade, fast mer på huset än på smyckena... Efter det åkte vi hem, åt och så tog jag och Alexander en promenad innan Idol. Sötaste nallebjörnen måste väl ändå vara Jon som jag hoppas vinner allt! Lite kul med en västeråsare. Och nu när jag ändå nämner honom så måste jag lägga till att jag har skämt ut mig inför honom...

Jag och Alexander hade köpt med oss mat på stan och skulle köpa godis på Ica innan vi åkte hem. Inne på Ica ser vi Jon, och han gick som sagt på Fryx med Alexander, så han gick fram för att hälsa. Det är ju helt normalt, men det lite pinsamma var att jag följde efter. Det var inte det att jag följde efter som var pinsamt, utan det pinsamma var att jag inte sett ett enda avsnitt av Idol, så jag hade inte ens sett Jon eller hört honom sjunga. Så ALexander hälsar och ger honom någon komplimang. Sedan skakar jag hand med honom och presenterar mig... men utan att säga något om Idol. Kändes väldigt pinsamt eftersom han nästan förväntade sig att jag skulle säga något. Så vi stod där tysta och bara tittade på varandra.. Haha, jag i ett nötskal! Saken var den att jag inte vågade låtsas att ha sett honom, för då skulle han ju kanske fråga vad jag tyckte om det... eller det. Vilket hade gjort att jag hade fått stå där som ett ?. Så lite röd i ansiktet gick jag därifrån sedan.

Nu ska jag klä på mig och traska till banken i det fina vårvädret.
Ciao ♥
Till top