Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

lördag

Allmänt Permalink1

Damn! Blev inget 90-tal på Silk eftersom att det var fullt. Jäkla skit när vi hade laddat inför Dr Bombay. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig...

Middag hos Limmet, tårta, förfest och sedan utgång. Ida skulle inte med ut så hon skjutsad ner oss till stan. En timmas väntan i kö utan att komma in kändes hårt. Vi styrde kosan mot Gecco Bar där vi var till stängningen. Då mötte jag upp Koba som hade kommit in på Silk tidigare, så vi köpte två cheeseburgare var och gick sedan hem till honom och sov.

Alltid lika mysigt att känna hans varma kropp bredvid min, och härligt att vakna upp med honom vid min sida. Vi orkade ingenting så vi låg i sängen och tittade på film och spelade Playstation hela dagen fram till nu när jag har kommit hem för att äta taco.

Min mage är sprängfylld eftersom att jag inte ätit någon lunch, och stormade då bordet till kvällsmaten. Måste även berätta om den fantastiska frukosten jag blev bjuden på... PÅ SÄNGEN! Stekt ägg (utan äggulan som jag hatar), tre smörgåsar, kaffe, juice och clementiner. Smarrigt att äta i sängen, och hur gulligt som helst av honom sådär på morgonkvisten. Bättre uppvaknande kan man ju inte få!

Nu ropar mamma på mig, vi ska kila och köpa candy till kvällen. Jag är nu supertrött eftersom att vi somnade halv sex imorse...zZzZzzzZz
PUSSAR

Till top