Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

God bless you!

Allmänt Permalink0
Det gör så ont i mitt bröst. Jag trodde att jag skulle få halsont, men istället vandrade det onda ner i bröstkorgen och sitter nu där som en cirkelsåg och bara snurrar runt och gör fruktansvärt ont. Det svider och sticker, och jag hostar helt utan förvarning.

Det blev en lugn dag på jobbet, och det behövdes kände jag. Fast det var inte alls svårt att gå upp imorse, som jag annars brukar tycka då klockan ringer 06.15. Jag var på strålande humör hela dagen och var därför extra gullig mot mina kunder i drivern. Jag kan ju erkänna att man faktiskt mår extra bra när man gör andra glada. Man ser hur glada dem blir över att få plusmeny på Drive-in-cluben trots att det inte börjar gälla förrän vid nästa köp.

Sedan måste jag tipsa om en bok som jag läser. Den påminner inte alls om alla deckare jag har läst utan den här boken är till för att stärka ens självkänsla. Jag har ju alltid hatat att säga vad jag tycker, tycker alltid att det är enklare att inte synas eller höras för mycket. Men det fungerar inte i längden har jag märkt. Så nu ska jag jobba på att få en bättre självkänsla. Våga säga vad jag tycker, våga säga NEJ, och tycka att jag själv duger.

Jag började läsa Självkänsla nu! av Mia Törnblom för några år sedan, men då tilltalade den mig inte alls. Jag läste boken utan att ta något till mig och jag orkade inte göra dem små övningarna som var till för att träna upp självkänslan. Men nu när jag plockade fram boken igen stämmer allt så bra in på mig. Så nu är det dags att ändra om lite! Så bli inte rädda om ni möter en starkare Julia som säger precis vad hon tycker, haha. Men läs den. Den är bra för alla!

Nu ska jag piggna till lite, göra mig i ordning lite och sedan träffa Lisa. Den tösabiten har jag inte träffat på flera veckor, så det är verkligen på tiden nu. Vi ska ta en promenad ner på stan och äta middag där. Mysigt!

Ha en fin kväll, PUSS ♥

En söt sommarbild på två små 15åringar!

Till top