Julia Abrahamsson

om choklad är min passion är du gjord av 100% kakao

x i taket

Allmänt Permalink0
Kors i taket ja, har jag någon gång bloggat två gånger på en och samma dag? Hmm, skulle inte tro det.

Jag sitter här lite rödmosig i ansiktet efter Annas medelpass på Friskis. Jag, Lisa, Anna, Lisas mamma och faster åkte till Björnövägen för att svettas floder. Passet är super och nu är min kropp väldigt mycket tröttare än den var innan. Jag har precis ätit potatis, korv och spenat. Jag älskar spenat och skulle bara kunna äta det, därför kastade jag typ all överflödig potatis som inte gick att äta utan spenat, haha. En dusch på det här och sedan blir det att kolla klart på Inglorious Bastards som jag började kika på innan. Brad Pitt i huvudrollen och han spelar den så klockrent med sitt underbett, sin bräkande amerikanska och sitt iskalla sätt att avrätta nazisterna. Riktigt bra film. Hemsk men ändå så toppen!

Imorgon jobbar jag stängning igen, suck. Tog Pillans stängning eftersom hon inte kunde...måste ju gottgöra för att hon stannade kvar med mig i fredags när jag annars hade blivit helt själv. Kan ju hoppas att det blir en lugn kväll...men svaret är nog ett tveklöst nej eftersom det är löning vilket innebär att Västerås gottar sig i feta hamburgare på Max.

Nu längtar jag lite efter HM:s vårkatalog så jag får gotta mig i nya fräscha kläder, bikinis, klänningar och andra små godingar.

Puss och kram ♥
Till top